Imatge home facultat
Notícies
B-Debate sobre Nanotecnologia en Salut – event co-organizat per l’IBB i l’ICN PDF Print E-mail
Tuesday, 18 June 2013

b-debate.jpg

Els investigadors Nerea Roher i Antonio Villaverde  de l‘Institut de Biotecnologia  i de Biomedicina (IBB) i Victor Puntes de l’Institut Català de Nanotecnologia (ICN), han rebut finançament per la proposta presentada a B-Debate (convocatòria 2013) per organitzar una reunió d’experts internacionals en Nanomedicina. “Nanotecnologies en Salut: Reptes Actuals i Perspectives de Futur” tindrà lloc el 9-11 d’Octubre a CosmoCaixa. El dia abans (8 d'Octubre) tindrà lloc al Hotel Campus una jornada oberta dirigida a tots els estudiants i als investigadors que tinguin interès en sapiguer més sobre aquest tema.

Read more...
 
Noves dades sobre el mecanisme de regulació de la divisió cel·lular PDF Print E-mail
Wednesday, 03 April 2013

Investigadors del IBB revelen noves dades sobre el mecanisme de regulació de la divisió cel·lular amb la publicació de la primera estructura realitzada amb dades col·lectades al Sincrotró ALBA

   
imagen_3.png

Read more...
 
CRYO-ZOO: un banc de línies cel·lulars d'individus que pertanyen al Zoo PDF Print E-mail
Friday, 01 February 2013

gorila.jpgLa investigadora del grup de Citogenètica de l’IBB, Aurora Ruiz-Herrera, membre també del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat recentment guardonada amb una beca de la Fundació del Zoològic de Barcelona per dur a terme un projecte de recerca amb l'objectiu de crear i criopreservar línies cel·lulars de diferents espècies de mamífers, tots ells disponibles en la col·lecció del Zoològic de Barcelona. En el projecte també col·laborarà la Unitat de Cultius Cel·lulars del SCAC, coordinat per la Francisca García.

Actualment existeixen molt pocs centres a nivell mundial que tinguin la capacitat de crear i mantenir material genètic viu d'espècies en perill d'extinció, i cap d'elles estava fins ara a Espanya. Les línies cel·lulars generades dins del projecte estaran disponibles per al seu ús entre la comunitat científica, i seran un material de valor incalculable a l'hora d'entendre l'actual biodiversitat animal, coneixement a més necessari per a formular futurs estudis i programes de conservació, i útil per a l'estudi de la biologia, la genètica i l’evolució de diferents espècies del regne animal.

Autora de la foto: Dra. Aurora Ruiz-Herrera
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Results 9 - 11 of 11
  Recent events:
Mapa del web Sobre el web Contactar

IBB - Campus Universitari - 08193 Bellaterra - Cerdanyola del Vallès - Barcelona
Tel. 93 581 1233 / 93 581 3582

2008 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats